keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kummisedälleni

Nyt on tullut matkusteltua aika paljon viime päivinä. Ensin kävin Ruotsissa kummisetäni 60 vuotis juhlissa ja sieltä kotiin päästyäni lähdinkin Norjaan juhannukseksi katsomaan em-rallycrossia. Norjasta laitan muutaman kuvan seuraavalla kerralla. :)


Joka kerta Wirsbon uimarannalla käydessäni ihmettelen tämän puun voimia ja sitä miten vahvat juuret sillä täytyy olla. Mielessäni kävi että mulla taitaa olla itsellänikin tähän samaiseen paikkaa aika vahvat juuret, tunneside on ainakin valtava...

Tein Kummisedälleni 3 korttia. Tämän kortin annoin hänelle itse.


Tämän kortin hän sai siskoltaan.

ja viimeisen antoi hänelle serkkuni.

Tässä vielä yksi kuva uimarannalta. Oli ihana päästä käymään omalla synnyinseudulla ja tavata niin monia sukulaisia ja muita ihmisiä. :) 



keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vauvakortti


Korttiaskartelua taas välillä. Minulla on aikaa ollut askarteluun todella vähän viime päivinä. Syy siihen on että meillä on tehty pihaa ja puutarhaa oikein urakalla. 

Tänään kuitenkin sain tehtyä yhden kortin ja sen tässä postauksessa teille esittelen.

 Magnolian leimakuva pääsi koristamaan tätä korttia. Lisäsin pitsiä, kulmakoristeen, kukkasia, rusetin ja kuvan alle vielä stanssasin Magnolian tagin johon voi terveisensä kirjoittaa.

Tämä kuva on ensimmäinen korttiin saakka kelpuuttamani kuva jonka olen väritellyt Distress Markereilla.

 Olen värittänyt paljon kuvia noilla kynillä, mutta en vaan mielestäni ole onnistunut lainkaan. Olen vaihtanut paperista toiseen ja olin jo niin toivoton että ajattelin luopuvani noista kynistä kokonaan.
 Facebookissa sain kuitenkin vinkin paperiin joka saattaisi toimia näiden kynien kanssa. Tänään sitten Seinäjoella muutenkin käydessäni poikkesin myös Biltemassa ja hain tuota kyseistä paperia sieltä ja tässä on tulos. Heti ensimmäinen kuva onnistui! aika hurjaa että lopputulos voi olla niin täysin paperista kiinni. Harjoitukset jatkuvat ja varmasti värittelen noilla jatkossa enemmänkin, sillä se olikin loppujen lopuksi aika helppoa ja mukavaa :) 
Kiitos Kirsi paperivinkistä.



maanantai 4. kesäkuuta 2012

Welcome

Tällä kertaa esittelenkin teille jotain muuta kuin kortin.

Ostin Paperinauhasta puisen welcome kyltin ja duunasin sen mieleisekseni.


 Maalasin tekstin ensin kultaisella spray maalilla ja koristeeksi kukkasia ja perhonen.

 Koska ajatukseni oli että haluan kyltin ulko-oveen en tietenkään voinut käyttää paperikukkasia koristeena... vai voinko? ;)

 Kyllä vaan voin. Käsittelin kukkaset Paverpol aineella ja niistä tuli säänkestäviä. 

Kukkaset ovat kuin lasisia. Todella kauniita ja kestävät siis ulkona tuulessa ja tuiskussa. :)

Tässä vielä tuo aine jokka kukkaset käsittelin.

Kiitos kaikille taas ihanista kommenteistanne. Minun pitäisi itsekkin olla ahkerampi kommenttien kirjoittaja, sillä todella usein käyn blogeissanne kurkkimassa jättämättä viestiä. 


sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Äitienpäivänä 2012

tämän kortin veimme mieheni äidille äitienpäivänä.

suloinen siili sielä nukkuu päikkäreitä ja nauttii olostaan.

Kesäkuu jo menossa hurjaa vauhtia eteenpäin ja minä taas ihmettelen mihin se aika oikein kiitää...

lauantai 2. kesäkuuta 2012

tekstikortti

Näitä tekstikortteja tein joku aika sitten useammankin. 

itse pidän näistä aika paljon. Käyvät melkein mihin tilanteeseen vaan tekstistä riippuen. Tällä ajattelin ilahduttaa erästä ystävääni jonka aavistan kaipaavan pientä piristystä.


perjantai 1. kesäkuuta 2012

50v

Tämä kortti on valmistunut jo aikoja sitten, mutten vaan ole sitä vielä saanut aikaisemmin esiteltyä.

aika vähin materiaalein tämän tein, mutta kortin tilaaja oli kuitenkin tulokseen tyytyväinen.

Mulla on tietokone kiukutellut lähes koko viikon. On ollut suorastaan mahdotonta tehdä mitään. Edes työn teosta ei ole mitään tullut. Ei ole apua löytynyt virustorjunnan päivityksistä, levyn eheytyksistä eikä mistään muustakaan. Katsotaan olisiko ongelma ratkaistu uuden koneen myötä. Vanhalla olikin jo ikää, joten päästän sen huilaamaan.